Информации за испорака

Откако ќе ги додадете производите во вашата кошница и ќе преминете кон плаќање, оставете ги вашите податоци (име, презиме, контакт и локација) и на вашата е-маил адреса ќе ви пристигне потврда за вашата нарачка со листата на производи што сте ги избрале. По прием на порачката, истата ќе ви биде доставена на посочената адреса во рок согласно со начинот на достава што го имате избрано.

Бесплатна испорака: За износ над 1500мкд вашата нарачка ќе биде бесплатно испорачана до вашата адреса во рок од 3-4 работни дена.

Стандардна испорака: Цената за стандардна испорака изнесува минимум 120мкд. Доколку вашата нарачка содржи повеќе производи со голем волуменски габарит за кои ќе биде потребно истите да бидат доставени во повеќе пакувања, секое пакување ќе се смета како посебна пратка. Вашата нарачка ќе биде испорачана во рок од 3-4 работни дена.

Итна испорака: Доколку ви е потребна итна испорака на вашата нарачка, во тој случај можете да ја користите оваа опцијата и вашата нарачка ќе ви биде доставена во рок од 1-2 работни дена по цена од 270мкд.

Нарачките направени преку веб-страницата www.andromeda.mk се доставуваат низ цела Македонија.

За износ над 1500мкд доставата е бесплатна!