Контакт информации

Доколку имате прашања повелете контактирајте со нас преку нашата контакт форма или со испраќање на емаил порака на нашата емаил адреса.

E-mail адреса

info@andromeda.mk

Phone Number

(123) 456-7890 / (123) 456-9870

Адреса

Скопје, Македонија

Fax

1-800-570-7777

Често Поставувани Прашања

Достапни се три начини на испорака: Бесплатна испорака: За износ над 1500мкд вашата нарачка ќе биде бесплатно испорачана до вашата адреса во рок од 3-4 работни дена. Стандардна испорака: Цената за стандардна испорака изнесува минимум 120мкд. Доколку вашата нарачка содржи повеќе производи со голем волуменски габарит за кои ќе биде потребно истите да бидат доставени во повеќе пакувања, секое пакување ќе се смета како посебна пратка. Вашата нарачка ќе биде испорачана во рок од 3-4 работни дена. Итна испорака: Доколку ви е потребна итна испорака на вашата нарачка, во тој случај можете да ја користите оваа опцијата и вашата нарачка ќе ви биде доставена во рок од 1-2 работни дена по цена од 270мкд.

Пратете ни порака

Error: Contact form not found.