More items from this sellerView All

Димер Амплифаер За Лед Лента

795 ден 999 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Димер Амплифаер
Јачина на Ампер: 18А,24А,36А

4 на залиха

Report Abuse