More items from this sellerView All

Димер На Допир Вградлив Во Ѕид

1.575 ден 2.799 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир вградлив во Ѕид
Јачина на Ампер: 3x4A
Моќност: 144-288W

4 на залиха

Report Abuse