More items from this sellerView All

КАМЕРА HD WI-FI IP SMART ВОДООТПОРНА

2.990 ден 4.990 ден

Гаранција: 1 годинa

Мултинаменска Wi-Fi IP HD камера која може да ја користите за мониторинг, комуникација и како аларм.

Нема на залиха

Report Abuse