More items from this sellerView All

Кружен Панел 18W Вградлив

455 ден 695 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 225mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Тип: Вградлив
Report Abuse