More items from this sellerView All

Кружен Панел 18W Chrome 6000K Вградлив 240mm

595 ден 799 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 240mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 6000K
Боја на рамка: Chrome
Тип: Вградлив
Report Abuse