More items from this sellerView All

Лед Неон 220V IP68
Во Разни Бои

395 ден 599 ден

Цената е за 1m 

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP68
Моќност: 9,6W/m
Напон: 220V
Диоди на метар: 120
Боја: БЕЛА, ТОПЛО БЕЛА, ЦРВЕНА, ЗЕЛЕНА, ПЛАВА
Report Abuse