More items from this sellerView All

Лед Рефлектор Со Интегриран Сензор 20W

925 ден 1.795 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност  20W
Напон 220V
Tип  White Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65

4 на залиха

Report Abuse