More items from this sellerView All

Лед Рефлектор Со Интегриран Сензор 50W

1.995 ден 2.595 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност  50W
Напон 220V
Tип  White Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65

8 на залиха

Report Abuse