More items from this sellerView All

Лед Рефлектор со Сензор 30W

1.595 ден 1.995 ден

Заменува: 250W халоген
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 30W
Напон: 220V
Tип: Sensor Silver Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65

50 на залиха

Report Abuse