More items from this sellerView All

Лед Свеќа E14 C35 3W

75 ден 99 ден

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 3000K, 6000K
Report Abuse