More items from this sellerView All

Лед Свеќа Selena E14 3STEP Dimmable 6W 3000K

99 ден 190 ден

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: 3STEP Dimmable
Боја на светлина: 3000K
Грло: E14

21 на залиха

Report Abuse

Опис

СВЕТЛИНА ПО ИЗБОР СО ОБИЧЕН ПРЕКИДАЧ

Свека сијалица со мало грло е14 , истата може да свети во три нивоа на осветленост

100% 50% и 25%

ОДЛИЧНО РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ – СЕГА МОЖЕ ДА ДИМИРАМЕ ДА НАМАЛУВАМЕ ПОТРОШУВАЧКА

ДА НАПРАВИМЕ ПОПРИЈАТНА АТМОСФЕРА СОГЛАСНО ПОТРЕБИТЕ,

БЕЗ ПРИТОА ДА НИ ТРЕБА СПЕЦИЈАЛЕН ДИММЕР – ТУКУ САМО ОБИЧЕН ПРЕКИНУВАЧ КОИ И СЕГА ГО КОРИСТИМЕ