More items from this sellerView All

Лед Сијалица E27 100% Aluminium Pure 10W

195 ден 295 ден

Заменува: 100W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Alu A60
Боја на светлина: 3000K / 4000K
Report Abuse

Дополнителни информации

БОЈА НА СВЕТЛИНА

3000K, 4000K