More items from this sellerView All

Лед Спот G9 10W 220V

175 ден 325 ден

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: G9
Боја на светлина: 2700K, 6000K
Report Abuse