More items from this sellerView All

Лед Спот G9 5W 220V

125 ден 299 ден

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: G9
Боја на светлина: 2700K, 6000K
Report Abuse