More items from this sellerView All

ЛЕД ТОПЧЕ Osram LEDVANCE E14 3 PACK

199 ден 399 ден

Report Abuse

Опис

Лед Топче Е14 6w замена за 40 w

Одлична замена за старите сијалици кои се користат на лустерите столните ламби и слично

најекономично осветлување сигурен и докажан бренд ОСРАМ