More items from this sellerView All

Лeд MOONLITE Привезок

125 ден 195 ден

Карактеристики:

Боја на привезок: Црвена, Сина, Зелена
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: 3 ЈАЧИНИ на Светење + СТРОБОCКОП (ТРЕПКАЊЕ)
Report Abuse