More items from this sellerView All

Музичка Кутија За РГБ Лента Со Контролер

995 ден 1.299 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Музичка Кутија за РГБ лента
Јачина на Ампер: 3x6A
Моќност: 216-432W

3 на залиха

Report Abuse