More items from this sellerView All

ПулсОксиметар

999 ден 1.599 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Начин на монтажа: Рачен
Напон: Батериски
Начин на употреба: Мерење на пулс и кислород

50 на залиха

Report Abuse