More items from this sellerView All

Рачна Единица за Автоматско Мерење на Температура

999 ден 1.599 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Начин на монтажа: Рачен
Напон: 3 Батерии ААА
Време на мерење температура: 1 Секунда

10 на залиха

Report Abuse