More items from this sellerView All

РГБ Контролер На Допир Вградлив Во Ѕид

1.995 ден 2.999 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир вградлив во Ѕид
Јачина на Ампер: 3x8A
Моќност: 288-576W

4 на залиха

Report Abuse