More items from this sellerView All

РГБ Sensitive Контролер На Допир Црн

1.995 ден 2.999 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир
Јачина на Ампер: 3x6A
Моќност: 216-432W

4 на залиха

Report Abuse