More items from this sellerView All

Сензор 360° Со Фасонка Е27

499 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Напон: 110-240V/AC
Грло: E27
Тип: Сензор

14 на залиха

Report Abuse