More items from this sellerView All

Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели

39.900 ден69.990 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Солар Систем Со Акомиулатор и Инвертер
Моќност: 500W , 1000W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Зелена
Report Abuse

Дополнителни информации

Моќност

500W, 1000W