More items from this sellerView All

Солар Радио со Сијалици и Панел

1.995 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Солар Радио Со Панел
Додатоци: Солар Панел, Две Лед Сијалци, Повеќе Полначи за Разни телефони
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна

50 на залиха

Report Abuse