More items from this sellerView All

Улично осветлување 120W

14.990 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 120W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Epistar
Боја на сбетлина Бела (6000K)

50 на залиха

Report Abuse