More items from this sellerView All

Улично осветлување 50W Bridgelux

5.995 ден 8.999 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 50W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Bridgelux
Боја на светлина Бела (6000K)

10 на залиха

Report Abuse