More items from this sellerView All

Ѕидна Единица за Автоматско Мерење на Температура

3.990 ден 6.990 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Начин на монтажа: Ѕиден , На сталак
Напон: DC5V USB / 3 Батерии ААА
Време на мерење температура: 1 Секунда

10 на залиха

Report Abuse