More items from this sellerView All

UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 10W

2.500 ден 3.590 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 10W
Напон: 12V
Модел: Внатрешен тајмер со 10 секунди одложено вклучување

8 на залиха

Report Abuse