More items from this sellerView All

UVC Цевка за дезинфекција со ТАЈМЕР

3.599 ден 4.390 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Стаклена
Moќност: 40W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Модел: УВЦ ЛАМБА 360 ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА СО ТАЈМЕР СО КАБЕЛ 150cm

10 на залиха

Report Abuse