More items from this sellerView All

UVC Цевка за дезинфекција 40W

3.159 ден 3.999 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Стаклена
Moќност: 40W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Модел: УВЦ ЛАМБА 360 ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА

6 на залиха

Report Abuse